Місто

У дитячій поліклініці на вул. 1 Травня в Житомирі – довжелезні черги на запис до лікарів

31 March 2016, 15:08

У міській дитячій поліклініці №1 по вул. 1 Травня неможливо записатися  до деяких лікарів.

Про це Житомир.info повідомила читачка, мама піврічного маляти.

31 березня вона з дитиною прийшла в поліклініку, щоб записатися на консультацію до невролога, однак їй довелося стати у довжелезну чергу на «самозапис».  

«Це «самозапис» до лікарів у дитячій поліклініці на наступний тиждень. Майже всі - до невролога, і лише деякі до офтальмолога. Така чергу вже о першій годині дня», - написала Вікторія.

Кореспонденту Житомир.info вона розповіла, що зробила УЗД донечці ще в п’ятницю минулого тижня, і дитину направили на консультацію до невролога.

«Сьогодні, в день, коли приймають дітей до року, нас у невролога відмовились прийняти без талона. Прийшли за талоном, а тут така черга. У ній треба з дитиною до року чекати майже годину, і не знаєш, чи отримаєш той талон. Якщо ні, то стояння в черзі повториться через тиждень. А з такими чергами наше УЗД «застаріє». З такими чергами житомирські матусі стикаються постійно», - розповіла Вікторія.

Вона пояснила, як діє система самозапису:

«До кожного лікаря є папочки з записом. Записуєшся у вільну стрічку і відриваєш талон на певну годину. До більшості лікарів папки у вільному доступі, але до деяких треба ловити момент, коли медсестра винесе папку».

Як повідомляв Житомир.info, у дитячу поліклініку на 1 Травня хочуть перевести фізіотерапевтичне відділення дитячої поліклініки Богунського району на просп. Миру, яке перебуває в аварійному стані. У 2014 році влада Житомира оприлюднила номери телефонів, за якими можна записатися до лікарів.

Фото читачки

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі