Події

У Житомирській області податківці з поліцейськими «накрили» нелегальну врізку у нафтопровід «Дружба»

31 March 2016, 15:30

Співробітниками податкової міліції Житомирської області спільно з працівниками управління внутрішньої безпеки Національної поліції України викрито та нейтралізовано нелегальну оборудку, з допомогою якої здійснювались крадіжки нафтопродуктів з нафтопроводу «Дружба».

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Житомирській області.

«Відкачка нафти проводилась методом нелегальної врізки, яка знаходилась на полігоні поблизу м. Новоград-Волинський. На місці злочину виявлено ретельно замасковану резинову спецємкість, в якій знаходилось 60 метрів кубічних нафти, готової до перекачки в автоцистерну», – розповіли у прес-службі ГУ ДФС у Житомирській області.

Одночасно оперативниками на автошляху Київ – Чоп о 23 годині було зупинено автомобіль DAF з цистерною, в якій, згідно з документацією,  перевозилось 40 кубічних метрів нафтопродуктів, вкрадених з вищевказаного нафтопроводу.

Слід зазначити, що, згідно з документацією, продукція відвантажувалася з м. Рівне і направлялась до Харкова. Продукцію вилучено, проводяться слідчі дії.

Як повідомляв Житомир.info, в 2010 році в Ємільчинському районі "бізнесмени" через дірку викачали з нафтопроводу 9 тонн дизпалива, у 2011-му міліція виявила крадіжку пального неподалік с. Ігнатполя Овруцького району.

Фото ДФС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі