Події

У Бердичівському районі влобову зіштовхнулись Chery та мікроавтобус Mercedes, троє людей в лікарні

31 March 2016, 15:58

Троє людей потрапили до лікарні після аварії, що сталася вранці 31 березня на трасі Житомир-Могилів-Подільський поблизу села Хажин. На дорозі не розминулися легковий автомобіль Chery та мікроавтобус Mercedes Sprinter.

Водій мікроавтобуса розповідає, що на його смугу із зустрічної несподівано вискочив легковик.

«Ми не змогли уникнути зіткнення ніяк, тому що він їхав прямо в нас. Ми гальмували, але він розвернувся, отак і прямо в нас. Коли ми прийшли до тями вже, водій з тієї машини сидів - однією рукою тримав сигарету, а іншою телефон. Може заснув, не знаю», - розповідає водій мікроавтобуса Одександр Диченко.

У салоні Mercedes, окрім водія, перебувала ще подружня пара, усі - громадяни Молдови, які транзитом їхали до Польщі. Двох пасажирів мікроавтобуса і водія легковика госпіталізували.

«Водій автомобіля Chery не вибрав безпечну швидкість руху та виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Mercedes Sprinter. Надалі слідство буде встановлювати вину учасників дорожнього руху», - розповів  старший інспектор поліції Ярослав Онищук.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2015 року поблизу с. Хажин сім’я на Toyota потрапила в ДТП: жінка загинула, чоловік з дитиною у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі