Місто

Ще три житомирських будинки створили ОСББ і відмовляються від послуг ЖЕКів

1 April 2016, 11:06

Мешканці ще трьох багатоквартирних будинків Житомира створили ОСББ та відмовляються від послуг ЖЕКів.

Проекти рішень виконкому про зняття з балансу ЖЕКів трьох будинків опубліковані 31 березня на сайті міської ради.

З балансу КП «ВЖРЕП №13» знімають будинок №33 по вул. Вітрука та передають його в управління об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Вітрука 33», з балансу КП «ВЖРЕП №1» - будинок №18 по вул. Леха Качинського та передають його в управління ОСББ «Качинського18», з балансу КП «ВЖРЕП №11» - будинок №16 по вул. Небесної Сотні та передають його в управління ОСББ «Нове життя – 16».

24 березня на сайті міської ради публікували проект рішення виконкому про зняття з балансу КП «ВЖРЕП №5» будинку №4а по вул. Короленка та передачу його в управління ОСББ «Короленко 4А».

Нагадаємо, 30 березня на засіданні міськвиконкому розглядали питання про зняття з балансу КП «ВЖРЕП № 16» жилого будинку № 12а по вул.Шевченка в м. Житомирі та передачу його в управління об'єднанню співвласників багато квартирного будинку «Шевченка 12а».

Як повідомляв Житомир.info, радник мера Житомира Юрій Мойсеєв позитивно ставиться до намірів житомирських ЖЕКів суттєво підвищити тарифи на свої послуги та вважає, що це буде стимулом для житомирян створювати ОСББ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі