Події

У селі Житомирської області місцеві жителі врятували жінку від ґвалтівника

4 April 2016, 12:32

У селі Підлуби Ємільчинського району Житомирської області в ніч з 2 на 3 квітня чоловік напав на місцеву жительку, яка поверталась додому з роботи, і хотів зґвалтувати. Жінка вчасно покликала на допомогу.

Про це Житомир.info розповіла жителька села Підлуби.

«Вона поверталась додому і говорила зі мною по телефону. Розмова різко обірвалась і я почула крик: «Ой, допоможи!». Я спробувала перенабрати, але лінія була зайнята. Ми з сім’єю побігли на зустріч, почули крик, я почала кричати і він втік», – розповіла жінка.

В ГУ Нацполіції в Житомирській області повідомили, що підозрюваного затримали, і це не перший випадок його протиправних дій.

«Затриманий житель села Підлуби Ємільчинського району 1992 року народження за попередньою кваліфікацією – вчинення хуліганства. Чоловік 2 квітня близько 23 години у селі вчинив хуліганські дії відносно місцевої жительки. Це 296 стаття Кримінального кодексу– хуліганство. За наявною інформацією, відносно нього розпочато кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України за умисне нанесення легких тілесних ушкоджень за дії, які він вчинив 20 березня цього ж року у райцентрі. На одній з вулиць селище Ємільчине близько 21 години він наніс легкі тілесні ушкодження місцевій жительці. Поки тривають слідчі дії. Його опитують, з’ясовують, встановлюють. Щоб його взяти під варту, потрібна санкція суду. Поки це питання ще не вирішено», – розповіла керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські поліцейські затримали оголошеного в розшук розбійника та ґвалтівника з Тернополя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі