Події

У Житомирській області за добу вигоріло 11,5 га сухої трави

4 April 2016, 12:46

У Житомирській області за минулу добу вигоріло 11,5 гектарів сухої трави.

Про це Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«Тільки за минулу добу на території області виникло п'ять загорянь сухотрав'я. Горіла трава в селі Глибочиця та на території Бобровського дачного масиву. Палала трава і в селі Плоска Ружинського району та в селі Іванків Андрушівського району. Крім того, виникло загоряння очерету у місті Житомирі по вулиці Тараса Бульби-Боровця (колишня Маршала Рибалки). Загалом, за добу згоріло 11,5 га сухостою, а з початку року – 20 га», – розповів Микола Мінчук.

У Житомирській області за тиждень трапилося 17 дорожньо-транспортних пригод. В автопригодах загинули 4 людини та 18 осіб з травмами різного ступеню важкості опинилися в лікарні.

«На території області виникло 50 пожеж, під час гасіння яких виявлено 1 загиблу особу. Надійшло також 11 повідомлень про випадки невиробничого травматизму. Як наслідок, одна особа загинула та 10 осіб травмовано», – повідомив головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, з потеплінням у Житомирській області рятувальники фіксують збільшення випадків загорання сухої трави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі