Події

У Житомирі в багатоповерхівці на Небесній Сотні чоловік запустив воду у газові труби

4 April 2016, 17:31

4 квітня о 15 годині до аварійно-диспетчерської служби «104» м. Житомира надійшло повідомлення від мешканців багатоповерхівки по вулиці Небесної Сотні, 50 про відсутність газопостачання.

Про це повідомляє прес-служба «Житомиргаз».

«Прибувши на місце подій, бригада АДС виявила, що причиною аварії стало порушення вимог правил безпеки систем газопостачання і правил безпечного користування газовими приладами одним із жителів 2-го під’їзду у будинку по вулиці Небесної Сотні, 50. Чоловік вирішив самотужки замінити газову колонку та, переплутавши трубки місцями, запустив воду у систему газопостачання. Для ліквідації аварійної ситуації та відновлення газопостачання фахівцям «Житомиргазу» необхідно провести комплекс робіт. Передусім видалити воду, яка залила газопровід. Потім очистити газові мережі та обладнання у 20 квартирах від наслідків попадання води, випробувати їх на герметичність. Тільки після цього відновиться газопостачання до осель споживачів, які потерпіли від несанкціонованих дій горе-майстра», – йдеться у повідомленні.

Про завершення відновлювальних робіт жителів будинку буде повідомлено додатково.

Як повідомляв Житомир.info, «Житомиргаз» скаржиться на значне скорочення споживання природного газу і нестачу коштів на модернізацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі