Економіка

У Житомирській області для дітей військових та переселенців збираються закупити 100 путівок у санаторій

5 April 2016, 11:03

Управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації у березні 2016 року провело тендер на закупівлю послуг дитячих таборів для 100 дітей.

Оголошення про результати відкритих торгів опубліковане на сайті Державних закупівель.

Учасників відкритих торгів було троє: обласний санаторій радіаційного захисту для дорослого і дитячого населення «Кам`яний брід» Житомирської обласної ради, комунальне підприємство Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші» Житомирської обласної ради та приватне підприємство «Курорти Приазов’я».

Найвищу ціну за послуги запропонували в санаторії «Кам`яний брід» - 514,5 тис. грн, або 5,1 тис. грн за путівку (без ПДВ), однак пропозицію відхилили у зв’язку з відсутністю положення про дитячий оздоровчий заклад санаторного типу та актів виконаних робіт, що підтверджують виконання аналогічних послуг.  

«Курорти Приазов’я» пропонували путівки по 4,2 тис. грн (без ПДВ). Перемогла пропозиція «Денишів» - 394 800 грн (без ПДВ) для 100 осіб, або 3,98 тис. грн на одну особу.

У тендерній документації йдеться, що в санаторії оздоровлюватимуться та відпочиватимуть діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, діти учасників АТО та діти із сімей внутрішньо переселених осіб віком від 7 до 17 років. Термін перебування дітей  для одного заїзду - 21 день. Забезпечення п‘ятиразовим харчуванням відповідно до визначених законодавством норм. Вартість харчування на 1 дитину на добу має становити не менше 40 гривень.

Терміном поставки послуги вказаний квітень 2016 року, договір про закупівлю має бути укладений не пізніше 29 квітня.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році родини загиблих військовослужбовців пройшли в санаторії «Дениші» триденну реабілітацію, а військові - курс лікування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі