Події

На полігоні під Житомиром лісгосп незаконно вирубував дерева, – військова прокуратура

5 April 2016, 13:20

На полігоні під Житомиром лісове господарство неправомірно використовувало земельну ділянку та вирубувало дерева.

Про це Житомир.info повідомив прокурор військової прокуратури Житомирського гарнізону майор юстиції Денис Барілов.

«29 березня 2016 року Рівненським апеляційним господарським судом залишено без змін рішення господарського суду Житомирської області від 16 грудня 2015 року, яким частково задоволено позов військового прокурора Житомирського гарнізону в інтересах КЕВ м. Житомир до ДП «Житомирське лісове господарство» про заборону ведення лісового господарства на землях оборони», – повідомив Денис Барілов.

Відповідачу заборонено ведення лісового господарства на землях оборони які на праві користування належать КЕВ м. Житомир, загальною площею 2126,3431 га.

Під час розгляду справи судами 1-ї та апеляційної інстанції встановлено, що ДП «Житомирське лісове господарство», безпідставно, тобто без наявності державного акту на право користування спірною земельною ділянкою тривалий час використовував земельну ділянку 37 загальновійськового полігону Високомобільних десантних військ (с. Тетерівка) у своїй господарській діяльності.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області військових можуть притягнути до відповідальності за неналежну охорону полігону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі