Суспільство

У Львові житомирський Автомайдан пікетує суд, де розглядають справу екс-заступника директора бронетанкового заводу

6 April 2016, 13:04

У Львові житомирський Автомайдан влаштував пікет біля суду, де розглядають справу екс-заступника директора бронетанкового заводу.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Рух Автомайдан Житомир.

«Ми в апеляційному суді м. Львів про оскарження продовження тримання під вартою заступника директора Житомирського бронетанкового заводу Лагути, що підозрюється у розкраданні 25 млн. грн. Цікава позиція захисту,обвинувачений Лагута – не та особа яка знаходиться в залі)))),просять прокуратуру довести,що це він)).А сам Лагута мовчить,хоча заперечував, щоб ЗМІ проводили зйомку. Погляньте, у нього три адвокати, один з нього Федур, припускаю, скільки обходиться йому захист (ну є плюс,що пару мільйонів хоч в Україні залишиться).... До речі, враховуючи розмір збитків, завданих розкраданням військової техніки, розмір застави визначено у 20 млн. грн..... адвокати навіть не заперечують цю суму..... щоб ви розуміли», – йдеться у соцмережі.

Як повідомляв Житомир.info, 21 січня 2015 року Шевченківський районний суд Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Західного регіону та арештував заступника директора Житомирського бронетанкового заводу.

Фото зі сторінки у Facebook Руху Автомайдан Житомир

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі