Події

У селі Житомирської області кавказька вівчарка насмерть загризла півторарічну дівчинку

6 April 2016, 17:10

У Коростишівському районі Житомирської області кавказька вівчарка насмерть загризла півторарічну дівчинку. Трагедія сталася у селі Слобідка 28 березня.

Сталося це опівдні. Бабуся мазала хату, мама прала, а півторарічна Онісія годувала кіз у хліві і вибігла за хату – там був прив’язаний собака Роккі. Вже за мить дорослі почули, як собака гарчить.

«Як я чую, що собака так як то не гавкає, а гарчить, як курку рве, і не крику, нічого. Я вже бачу дівчина і собака, і дівчина в крові вся. Вона зразу губенята сині, я кажу: Альона, лапай пульс, вона не може до мене говорить», – розповіла бабуся загиблої дівчинки Лідія Нетельська.

Пес покусав дитину за голову. Дівчинка померла на руках у матері ще до приїзду «швидкої». Жінка і досі перебуває у шоковому стані.

У дворі було два собаки – кавказькі вівчарки Герда та Роккі, обидва на прив’язі. Пса, який накинувся на дитину, убив господар.

«За висновками судово-медичної експертизи смерть настала від значної втрати крові, переломів черепа, ран голови», – прокоментував заступник начальника Коростишівського райвідділу ГУНП у Житомирській області Сергій Рудницький.

Поліція по факту смерті дитини відкрила кримінальне провадження і мала з’ясувати: був це нещасний випадок, чи недогляд батьків за дитиною.

У прес-службі ГУ НП у Житомирській області Житомир.info 6 квітня розповіли, що батьки не нестимуть жодної відповідальності після трагедії.

«Трагедія сталася 28 березня. Жодного адміністративної чи кримінальної відповідальності батьки не нестимуть. Сім’я благополучна. Дівчинка виросла в нормальних умовах і це дійсно трагедія для сім’ї», – розповіла Ольга Номерчук.

Як повідомляв Житомир.info, житомирянка, яку покусали безпритульні собаки, вимагає від міської влади 200 тисяч моральної компенсації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі