Влада

Управління Житомирської міськради переплатило підрядникам більше 700 тис. грн бюджетних коштів, - Держфінінспекція

7 April 2016, 16:21

Під час ревізії фінансово-господарської діяльності управління житлового господарства Житомирської міської ради фахівці Держфінінспекції в Житомирській області виявили порушення, що призвели до втрат на загальну суму 743 тис. грн.

Про це йдеться на офіційному сайті Державної фінансової інспекції України.

«Так, через неналежний контроль посадових осіб управління зайво сплатило загалом 743 тис. грн двадцяти одному підрядникові, які завищили вартість та обсяги виконаних ремонтно-будівельних робіт. Завдяки заходам, які вжили фінінспектори, підрядники ще до завершення ревізії повернули до місцевого бюджету майже 250 тис. грн зайво отриманих коштів, а також додатково виконали ремонтно-будівельні роботи на загальну суму 493 тис. грн», - повідомляє Держфінінспекція.

За недотримання законодавства з фінансових питань до адміністративної відповідальності притягнуті три посадові особи управління, про результати ревізії поінформувано прокуратуру Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2015 року управління житлового господарства Житомирської міської ради очолив колишній директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Сергій Кондратюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі