Події

Дружина військового з Житомирської області зберігала вдома «сувеніри» чоловіка, які він пересилав із зони АТО

8 April 2016, 10:09

У жительки міста Баранівка Житомирської області 31 березня поліцейські під час санкціонованого обшуку виявили 335 набоїв калібру 7,62 та 5,45 мм. Боєприпаси дружині пересилав чоловік, який служить в АТО.

Про це повідомляють на сайті місто Баранівка.

«31 березня працівники Баранівського відділення поліції спільно з Новоград-Волинським міжрайонним відділом Управління Служби безпеки України провели санкціонований обшук у домогосподарстві 49-річної місцевої жительки, під час якого виявили та вилучили 305 набоїв калібру 7,62 мм та 30 патронів калібру 5,45 мм. Як пояснила господарка, набої їй переслав за допомогою служби експрес-доставки її чоловік, який проходить службу в зоні проведення антитерористичної операції», – йдеться в повідомленні.

В ГУ Нацполіції в Житомирській області Житомир.info зазначили, що по факту відкрито кримінальне провадження і триває розслідування.

«Є такий випадок, зареєстровано кримінальне провадження у нас, за статтею 263 це незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами. Вилучили патрони, направили на експертне дослідження. В ході розслідування буде оголошена підозра певній особі. Йде експертиза, коли буде висновок, що це дійсно бойові набої, тоді можна пред’являти підозру», – розповіла старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції в Житомирській області Наталія Тимчук.

Як повідомляв Житомир.info, У Житомирі під мостом 50-річний чоловік знайшов ящик з боєприпасами.

Фото з сайту місто Баранівка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі