Місто

Житомир у четвер, 14 квітня, може встановити Рекорд Доброти: прийди і зареєструйся

12 April 2016, 10:18

У Житомирі на майдані Соборному 14 квітня 2016 року відбудеться публічна акція «Рекорд Доброти».

Організатори нагадують: захід має зібрати близько 50 000 осіб, аби Житомир встановив рекорд України як найблагодійніше місто в країні, а також, аби зібрати кошти в сумі 1000 000 гривень на допомогу онкохворим дітям та дітям з особливими потребами. Такий захід проводиться в Житомирі вперше і збере велику кількість небайдужих житомирян і гостей міста – доброчинців, бізнесменів, представників громадськості.

Організатори заходу - Житомирська міська рада, ЖМДГО «Все робимо самі», БО «Разом до життя», співорганізатори - БО «Український фонд благодійництва» та клуб «Янголи добра».

Генеральний спонсор акції – Житомирський маслозавод «Рудь».

Мета акції:

- потрапити у книгу Книгу Рекордів України як найблагодійніше місто в Україні;

- зібрати кошти в сумі 1000 000 грн. на лікування онкохворих дітей Житомира та області та оздоровлення дітей з особливими потребами;

- зібрати на одному майдані 50 000 осіб, які пожертвують від 20 грн для встановлення рекорду України як найблагодійніше місто країни. Зібрані кошти будуть направлені  на лікування онкохворих дітей Житомира та оздоровлення дітей з особливими потребами;

- отримати для міста Житомира свідоцтво про встановлений рекорд України у сфері  благодійності.

Захід пройде 14 квітня 2016 року з 14.00 до 20.00 на Майдані Соборному.

Протягом усього часу проведення Рекорду доброти відбуватиметься благодійний концерт за участю художніх колективів міста Житомира та артистів України: Андріана, Лєна Дарк, Заслужена артистка України Ангелія, Максим Новіцький, Міккі Майк, Матвій Вермієнко, Лора Суперфін, Георгій Нечаєв, Оперна Діва України Олена Гребенюк, Анна Кросс, Поль Манондіз, дует «Анна-Марія», гурт «Тарута», Світлана Ніконорова та ін.

Для дітей будуть проводитись різноманітні ігри, конкурси, розваги з ляльками велетнями та аніматорами.

Кожен учасник Рекорду Доброти отримає свій реєстраційний номер, після чого підійде до скрині і вкине свій благодійний внесок на потребу дітей, які хворіють.

«По закінченню акції всі скрині будуть інкасовані державним банком та перераховані на дві організації: ГО «Все робимо самі» та БО «Разом до життя», які будуть використовувати ці гроші за призначенням. Звіти про використання коштів буду розіслані підприємствам міста, навчальним закладам, державним установам і т. д. Також відбудуться ряд передач на телебаченні за участю дітей, яким ці організації допомогли в лікуванні», - пояснюють організатори.

По закінченню акції житомиряни зможуть дізнатись з головної сцени Майдану Соборного, чи встановив Житомир рекорд Доброти.

Генеральний медіа-партнер акції – інтернет-видання Житомир.info. Партнери – інтернет-сайт «Перший інформаційний», РА «Інформбюро», Сайт міста Житомира 0412, Інтернет видання «Моє місто», газета «20 хвилин», газета «ЕХО», радіо «Крок радіо», радіостанція «Житомирська Хвиля», Житомирська філія НТКУ, Інтернет видання «Всі новини», газета Місто, газета «Житомирщина», Національне радіо України, РА «Клуб ефективної реклами», Телеканал СК1.

Спонсори акції - ТОВ «РЕК», компанія «ЕКТА», салон – магазин «Єврокухня», БО «ЛАВ», БО «Фонд родини Розенблат», ТОВ «Візаж», ТОВ «Магія комфорту», ТМ «Рудь», КП «Міськсвітло», Рада Федерації Профспілок Житомирської області та інші.

Детальна інформація за тел.: 096 468 17 65.

Як повідомляв Житомир.info, 14 квітня Житомир може стати найблагодійнішим містом України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі