Події

У центрі Житомира викрили підпільний зал ігрових автоматів, який мав власну «базу» клієнтів

13 April 2016, 15:00

12 квітня працівники Управління захисту економіки в Житомирській області та Головного управління Нацполіції припинили діяльність підпільного залу ігрових автоматів, що розмістився на другому поверсі офісного приміщення.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«За наявною інформацією, підпільний зал розпочав свою роботу близько двох тижнів тому. Доступ до нього мали обмежене коло клієнтів, яких оператори закладу ідентифікували за допомогою камер зовнішнього відеоспостереження. Однак у рамках розпочатого кримінального провадження оперативникам вдалося у задокументувати ведення азартної гри у ньому», - йдеться у повідомленні. У прес-службі поліції Житомир.info уточнили, що ігровий зал працював у центрі міста.

У ході обшуку з приміщення було вилучено й інші докази протиправної діяльності: 20 гральних автоматів, близько тисячі гривень, чорнові записи та «базу» клієнтів.

«Функціонування підпільного закладу є порушенням вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». Нині досудове розслідування, розпочате за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, триває. Поліцейські встановлюють організаторів нелегального залу. Їм може загрожувати покарання у вигляді штрафу від 170 до 680 тисяч гривень», - інформує поліція.

Як повідомляв Житомир.info,влітку 2015 року житомирська міліція припинила роботу підпільного казино, в якому побував народний депутат.
 
 
 
 
Фото прес-служби поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі