Влада

Депутат наполягає на скасуванні дозволу Житомирській обласній організації ветеранів орендувати приміщення за 1 грн

15 April 2016, 11:53

Депутат Житомирської обласної ради Олена Галагуза (Об’єднання «Самопоміч») наполягає на скасуванні дозволу Житомирській обласній організації ветеранів орендувати комунальне приміщення за 1 грн.

Відповідний проект рішення сесії, підготовлений Галагузою, опублікований на сайті облради.

«Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада вирішила виключити пункт 1.10 рішення № 180 Житомирської обласної ради» від 31.03.16 «Про встановлення орендної плати», - йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, під час пленарного засідання 31 березня Олена Галагуза закликала колег-депутатів виключити пункт про встановлення орендної плати у розмірі 1 грн Житомирській обласній організації ветеранів за користування приміщенням загальною площею 73,2 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 2, на 2016 рік.

Але голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська запропонувала поставити на голосування спочатку рекомендацію комісії – «надати», а потім вже пропозицію депутата. В результаті за надання 16 приміщення в оренду за 1 грн проголосували 34 депутати – рішення прийняте, а пропозиція Олени Галагузи не розглядалася.

Як повідомляв Житомир.info, 23 березня цього року житомирські активісти прийшли до представників ради обласної організації ветеранів України, порвали портрети Сталіна та  познімали радянську символіку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі