Події

У Житомирській області в ДТП загинув працівник поліції

19 April 2016, 11:23

19 квітня у Коростишеві Житомирської області сталося зіткнення автомобіля Mercedes з автобусом, сполученням «Львів-Київ», у результаті якого водій та один з пасажирів легковика загинули на місці пригоди, ще двох у тяжкому стані було доставлено до лікарні.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Близько 5.15 до чергової частини Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася по вул. Перемоги. Попередньо встановлено, що близько 5.00 водій автомобіля Mercedes 250 TD», рухаючись у напрямку центру міста, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автобусом сполученням «Львів-Київ».

Унаслідок ДТП водій легковика, як з’ясувалось 32-річний старший сержант поліції, та один з його пасажирів, 29-річний киянин, загинули на місці пригоди. Ще двоє пасажирів Mercedes, особи яких встановлюються, із тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізовані до районної лікарні.На місці події також працюють представники Управління кадрового забезпечення ГУНП та відділу внутрішньої безпеки. Працівник поліції знаходився у відпустці у зв’язку з навчальною сесією», – йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 2 березня в ДТП на виїзді із Житомира загинув прокурор Коростишівської прокуратури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі