Влада

Прийом заявок на участь у проведенні атестації поліцейських Житомирської області завершується

19 April 2016, 12:41

Прийом заявок від представників громадськості на участь у проведенні атестації поліцейських Житомирської області завершується.

Про це повідомляє сайт ГУ НП у Житомирській області.

«У четвер 21 квітня 2016 року об 11:00 у приміщенні Головного управління Національної поліції в Житомирській області (м. Житомир, вул. Старий Бульвар, 5/37) будуть проведені збори представників громадських, правозахисних організацій, міжнародних проектів технічної допомоги, громадськості, народних депутатів України та засобів масової інформації, які виявили бажання прийняти участь у проведенні атестування правоохоронців та які зареєструвались через веб-сайт ГУНП в Житомирській області», – йдеться у повідомленні.

Керівник прес-служби ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко, розповіла Житомир.info, що їм не відомо, скільки представників громадськості зареєструвалися, аби прийняти участь у проведенні атестації поліцейських.

«У нас немає такої інформації, але я розумію, оскільки їх запрошують то очевидно, реєстрація вже підходить до логічного завершення. Запрошує Національна поліція, представники якої і, напевно, проводитимуть конференцію. Можливо, вже після переатестації ми матимемо більше інформації», – сказала Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, керівники підрозділів поліції Житомирської області проходитимуть переатестацію в Києві.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі