Події

У Житомирській області начальника районного управління Держгеокадастру хотіли підірвати на розтяжці

20 April 2016, 10:46

Зранку 20 квітня ледь не підірвався на розтяжці з бойовою гранатою начальник управління Держгеокадастру Коростенського району Житомирської області Володимир Тарасенко.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав  Петро Щербина.

«Сьогодні вранці начальник Держгеокадастру Коростенського району Житомирської області Тарасенко Володимир Леонідович, відкриваючи ворота подвір'я свого будинку в Коростені, ледь не підірвався на розтяжці з бойовою гранатою, яку встановили сьогодні вночі. Вже викликав наряд поліції (саме тієї Коростенської поліції, яка не зуміла наздогнати трактор!!! бурштинокопачів).

Причину вбачає одну: нещодавно він чесно пройшов конкурс в Держгеокадастрі України, вигнав із системи корупціонерів та не погодився на жодну схему бурштинових мурчиків. Розтяжка могла спрацювати і Володимир Леонідович міг загинути вже сьогодні вранці. Чи спрацює вона на днях - залежить від керівництва МВС та СБУ», – написав Щербина.

В ГУ Нацполіції в Житомирській області інформацію підтвердили.

«До поліції надійшло повідомлення про те, що житель міста Коростень вранці, виходячи з подвір’я, на хвіртці виявив предмет схожий на гранату з розтяжкою. На даний час на місці події працюють вибухотехніки та слідчо-оперативні групи. Триває з’ясування всіх обставин», – розповіла Житомир.info керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info,  голова Житомирської ОДА пропонуватиме у Києві призначати керівництво обласного Держгеокадастру з випробувальним терміном.

Фото зі сторінки Петра Щербини в мережі Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі