Місто

Житомирські АТОшники перекриють трасу Київ-Чоп, якщо голова Держгеокадастру України не виконає їхні вимоги

20 April 2016, 13:47

Зустріч з головою Держгеокадастру України та громадські обговорення кандидатів на посаду голови житомирського управління цього відомства – такі вимоги учасники АТО висловили під час прес-конференції 20 квітня.

Голова ГО «Атошник» Віктор Камлук розповів журналістам, що його громадська організація не підписувала меморандум про співпрацю з Держгеокадастром і продовжує вимагати, щоб Максим Мартинюк, приїхав до Житомира особисто.

«Офіційно у нас ніяких переговорів із представниками Держгеокадастру не було. Нам ніхто нічого не пропонував. Ніякі договори з нами не підписували. Меморандуми для нас попередньо не висилали. Тому, сьогоднішнє звернення звучатиме так: ми знову пропонуємо голові Держгеокадастру України Мартинюку разом зі своїми представниками і новим представником, якого вони хочуть призначити, зібратися в Житомирі із громадою, з нами, з підписантами меморандуму, і вирішити питання того, щоб там запрацював цей Держгеокадастр. Запрацював на благо громади, на благо тих людей, які потребують вирішення їх питань», - каже голова громадської організації «Атошник» Віктор Камлук.

«Ми даємо трохи часу. Ми не встановлюємо терміни, але знову ж таки на розсуд пана Мартинюка. Тому що ми вважаємо його відповідальним за те, що зараз відбувається», - додає заступник голови ГО «Атошник» Сергій Артьомов.

Сергій Артьомов також сказав, що терпіння військових не безмежне.

«Відразу хочу сказати до того, що зараз пишуть, що АТОшники, айдарівці і всі активні люди дуже радикально налаштовані. Так, ми налаштовані радикально. Два роки тому, коли це все починалося, коли ми по-доброму ходили, нас ніхто не чув. І тим, хто говорить, що ми радикально налаштовані, я повторюю - так, за два роки ми вже налаштувалися радикально і ми готові до радикальних дій. Тому ми вас сюди запросили. Це буде, напевно, останній раз, коли ми звертаємося до товариша Мартинюка і до всіх, починаючи з Кабміну. Якщо наші вимоги зараз на будуть розглянуті, не налагодять з нами нормальну співпрацю, то ми залишаємо за собою право діяти радикально», - запевняє Сергій Артьомов. 

У випадку, якщо вимоги житомирських АТОшників не буде виконано, то військові готові паралізувати рух транспорту на трасі Київ-Чоп.

«Зараз ми чекаємо відповіді від Машковського, який якраз по нашому питанню зараз поїхав у Київ. Він приїде і скаже результат. Якщо ніяких позитивних змін не буде, ми перекриємо трасу», - запевнив боєць батальйону «Київська Русь» Едуард Мальований.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі