Події

Троє чоловіків побили та пограбували таксиста, який привіз їх з райцентру до Житомира

20 April 2016, 16:40

15 квітня троє чоловіків побили та пограбували таксиста, який привіз їх з Коростеня до Житомира. 19 квітня працівники Житомирського відділу поліції затримали 27-річного жителя обласного центру, причетного до нападу.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«15 квітня до поліції звернувся 24-річний коростенець із повідомленням про напад. Чоловік розповів, що напередодні близько 23.45 отримав через диспетчера служби таксі, де він працює водієм, замовлення на перевезення клієнтів з м. Коростеня до обласного центру. За вказаною адресою забрав трьох чоловіків та близько 3.00 привіз їх у Житомир.

На околиці міста чоловіки несподівано повели себе агресивно та застосували до водія фізичну силу. У потерпілого відібрали гроші, документи, мобільний телефон та інші цінні речі, а самого зв’язали і поклали до багажника його ж авто. Потому незнайомці втекли. Лише уранці чоловік зумів звільнитись та повідомити про подію до поліції», – йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Розшуківці розпочали комплекс заходів по встановленню осіб нападників та місця їх перебування.

«У результаті проведених заходів 19 квітня був затриманий один з підозрюваних – 27-річний житель м. Коростеня, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловік розповів, що того вечора разом зі знайомими розважались в одному із закладів райцентру, а згодом вирішили продовжити святкування уже в Житомирі, проте розрахуватись з водієм таксі було нічим. Відтак і вчинили напад», – повідомила прес-служба.

Нині триває розшук спільників чоловіка, а відносно нього вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відповідно до санкції статті (ч.2 ст. 187 ККУ) нападникам може загрожувати від 7 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році вночі в Житомирі в районі Польського бульвару вбили 35-річного таксиста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі