Місто

У Житомирі знову хочуть винести на сесію питання про звільнення від сплати за ліфт жителів ІІ поверхів

21 April 2016, 11:46

У Житомирі знову хочуть винести на сесію міської ради питання про звільнення від сплати за ліфт жителів ІІ поверхів.

Проект рішення сесії міської ради «Щодо звільнення від сплати за технічне обслуговування та енергопостачання ліфтів мешканців ІІ поверхів» опублікований на сайті Житомирської мерії.

«Враховуючи пропозиції депутатів Житомирської міської ради, відповідно до Законів України «Про житлово-комунальні послуги» та «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила: Звільнити від сплати за технічне обслуговування та енергопостачання ліфтів мешканців ІІ поверхів житлових будинків з ліфтами», – йдеться у проекті рішення.

Начальник управління житлового господарства Житомирської міської ради Сергій Кондратюк розповів Житомир.info, що це питання депутатські комісії раніше не підтримали.

«Це питання раніше не виносилося на сесію, воно проходило депутатські комісії і не було підтримано. Зараз розпочинаємо процес, аби винести це питання на депутатські комісії знову, і якщо комісія дасть позитивні рекомендації то питання, звичайно, винесуть на сесію», – сказав Сергій Кондратюк.

Нагадаємо, 23 червня 2015 року на сайті міської ради з’явився проект рішення про те, що житомирян, які проживають на першому і другому поверхах багатоповерхівок, можуть звільнити від плати за ліфт.

Як повідомляв Житомир.info, 20 серпня на «ювілейній» сесії Житомирської міської ради депутати планували розглянути 74 питань, одним з яких було питання ліфтів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі