Події

Вночі троє невідомих здійснили розбійний напад на будинок депутата Бердичівської міської ради від Опозиційного блоку

21 April 2016, 12:09

Як стало відомо Житомир.info пізно ввечері 20 квітня у селі Гришківці Бердичівського району Житомирської області невідомі проникли в будинок та побили і пограбували депутата Бердичівської міської ради Володимира Левандовського.

У ГУ Нацполіції в Житомирській області інформацію про розбійний напад підтвердили.

«21 квітня за північ до поліції звернулася жителька села Гришківці з повідомленням, що троє невідомих в масках через вхідні двері проникли до будинку, де побили її чоловіка 1968 року народження та заволоділи грошима і автомобілем, які належать родині. В подальшому автомобіль був знайдений на околиці цього ж села. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 187, це розбій, частина 3. На даний час вживаються заходи для встановлення та затримання нападників», – розповіла керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко.

У Бердичівській міській раді про ситуацію не знають.

На сайті Центральної виборчої комісії зазначено, що Володимир Левандовський був обраний депутатом Бердичівської міської ради від партії «Опозиційний блок».

«Народився 22.04.1968 р., освіта вища, безпартійний, Публічне акціонерне товариство "Верес", м. Бердичів, Виконавчий директор, місце проживання: Житомирська обл., м.Бердичів», – повідомляють на сайті ЦВК.

Як повідомляв Житомир.info, 20 квітня у Житомирській області начальника районного управління Держгеокадастру хотіли підірвати на розтяжці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі