Події

В одній з п’ятиповерхівок в центрі Житомира виявили тіло 63-річного чоловіка

22 April 2016, 12:29

22 квітня у Житомирі у п’ятиповерховому будинку по вулиці Адмірала Щасного, 1 у квартирі виявили тіло людини.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

На місці події працівники поліції розповіли Житомир.info про те, що сусіди та товариші забили на сполох після того, як чоловік декілька днів не з’являвся на обід, який організовував один з благодійних фондів міста.

«11 квітня чоловіка, 1953 р.н, останнього разу товариші бачили на обіді, який організовує один з благодійних фондів. З того часу його більше ніхто не бачив. На тілі ознак насильницької смерті під час огляду виявлено не було», – розповів працівник поліції.

За словами сусідів, чоловік хворів на серцево-судинні захворювання.

«Він місяців 2 тому лікування, було декілька захворювань. Але взагалі у нього було серцево-судинне захворювання. Проживав він один, дружини та дітей немає, є тільки далекі родичі. Ми декілька разів викликали поліцейських, але ніхто не реагував. Минулої п’ятниці викликали патрульних поліцейські, вони приїхали, постояли біля квартири, сказали, що не мають права зайти та поїхали», – розповів сусід.

Як повідомляв Житомир.info, 10 березня до відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення трупа невідомого чоловіка на околиці містечка Корнин Попільнянського району Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі