Місто

У житомирському парку Гагаріна не будуть демонтувати ігровий майданчик «Рошен», – Сечін

22 April 2016, 13:28

У житомирському парку ім.Ю.Гагаріна управління Держпраці не буде демонтувати ігровий майданчик «Рошен».

Про те, що нібито у центральному парку відпочинку Житомира збираються прибрати дитячий майданчик «Рошен» на своїй сторінці у Facebook написала депутат обласної ради Олена Галагуза.

«Стурбовані житомиряни повідомили мені сьогодні, що у центральному парку відпочинку Житомира мають намір прибрати дитячий майданчик «Рошен» (цей пост не з метою реклами). Зважаючи на те, що у місті лише кілька таких гарних комплексів для дітей, включно з подарунком від компанії «Рудь», вважаю маразмом вчиняти такі дії. Припис, за моєю інформацією, надав Держгірпромнагляд під соусом наведення ладу з атракціонами. Якщо більшість атракціонів у парку дійсно потребують заміни, то рошенівський – точно ні. Він був безкоштовно встановлений у 2005 році і щороку за кошт меценатів оновлюється», – написала Олена Галагуза.

Начальник управління Держпраці у Житомирській області Сергій Сечін розповів Житомир.info, що ігровий майданчик в парку Гагаріна ніхто демонтувати не буде.

«Я б на місці деяких людей, менше займався б популізмом, а спочатку прийшов би і дізнався у нас, в чому справа, а потім би давав, якісь коментарі. Справа у тому, що у нас була планова перевірка парку Гагаріна, і дитячий майданчик «Рошен» знаходиться без балансу взагалі, він встановлений без проекту. З цього постає питання, якщо з чиєюсь дитиною, не дай Боже, щось трапиться, хто буде винен у цьому? Ніхто цей майданчик не збирається демонтовувати. У понеділок, хлопці, які монтували цей майданчик, з Києва, будуть у мене з проектом, після цього ми будемо усувати недоліки. На сьогоднішній день є таке питання, але закривати цей майданчик ніхто не буде, просто потрібно привести всі недоліки до ладу», – сказав Сергій Сечін.

Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році усі конструкції ігрового майданчика «Рошен» демонтували у зв’язку з висновком колишнього Держгірпромнагляду про їх аварійність. Тоді гойдалки та гірки відправили на ремонт, щоб маленькі житомиряни й надалі могли цілком безкоштовно розважитись у міському парку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі