Події

У Житомирському районі горів будинок, в якому знаходились четверо малолітніх дітей

22 April 2016, 14:47

У дерев'яному житловому будинку в селі Перлявка Житомирського району ввечері 21 квітня сталася пожежа.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України в Житомирській області.

«В момент виникнення загорання на кухні знаходилися господарі оселі, а у дальній кімнаті – четверо малолітніх дітей (троє хлопчиків 6, 4 та 3 років та 1,5-річна дівчинка). Помітивши дим, чоловік із жінкою відразу кинулися їх рятувати. Винесли малюків на свіже повітря та покликали на допомогу сусідів.

На місці події рятувальники з’ясували, що осередок пожежі знаходиться в одній із кімнат будинку у місці розташування печі. По всій площі будинку спостерігалося сильне задимлення. Також через високу температуру вибухнув газовий балон, що знаходився у веранді. Загалом боротьбу із полум’ям вели 10 бійців ДСНС. О 22:05 їм вдалося локалізувати пожежу та о 00:03 – повністю її ліквідувати. На щастя, загиблих і травмованих немає. Вогнем знищено приміщення кухні, житлову кімнату та ще одну – пошкоджено. Допомога медиків малюкам не знадобилася, від госпіталізації дітей до лікарні батьки відмовилися. Наразі їх життю та здоров’ю нічого не загрожує», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 16 квітня yа околиці Житомира горіла господарська будівля, власник намагався самотужки загасити пожежу.

Фото прес-служби управління ДСНС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі