Влада

Заступник мера Житомира з питань ЖКГ їздитиме на службовому автомобілі

22 April 2016, 17:36

Заступник Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Фещенко їздитиме на службовому автомобілі.

Відповідне розпорядження міського голови від 19.04.2016 № 300 «Про закріплення службового легкового автомобіля» опубліковане на сайті Житомирської мерії.

«У зв’язку з виробничою необхідністю

1. Закріпити з 19 квітня 2016 року службовий легковий автомобіль CHERY ELARA державний номер AM  01-58 BP за заступником міського голови з питань діяльності виконавчих  органів ради Фещенком Олександром Анатолійовичем, водій Войчишин О.Ф.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Пашко О.М. та начальника планово-фінансового відділу міської ради  Борецьку Н.В», – йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, в декларації Олександра Фещенка зазначено, що  власного автомобіля він немає, у членів сім'ї є Renault Kangoo 2004 р.в.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня цього року мер підписав розпорядження про закріплення службових автомобілів: йому – Ford Focus, секретарю міської ради – Skoda Octavia.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі