Місто

За два роки на два парки влада Житомира планує витратити 8,5 мільйонів гривень

23 April 2016, 09:15

За 2016-2017 роки на створення сприятливих умов, забезпечення благоустрою та організації місць відпочинку в паркових зонах міста влада Житомира планує витратити з міського бюджету 8 млн 461,6 тис.грн.

Проект рішення сесії «Про внесення змін до Комплексної цільової програми розвитку культури міста Житомира на 2015-2017 роки» опублікований на сайті міської ради 22 квітня.

«Внести зміни до Комплексної цільової програми розвитку культури міста Житомира на 2015-2017 роки, затвердженої рішенням Житомирської міської ради від 16.03.2016 року №153, виклавши проект «Створення сприятливих умов, забезпечення благоустрою та організації місць відпочинку в паркових зонах міста Житомира» в новій редакції», - йдеться у проекті рішення.

Зокрема, цього року планують виділити 1 млн 888,7 тис грн на утримання в належному санітарному стані території парку (благоустрій парку); забезпечення охорони та прибирання території літнього театру «Ракушка»; електроенергію для забезпечення належного функціонування літнього театру «Ракушка»; сплату земельного податку; догляд за зеленими насадженнями, садіння дерев, кущів та багаторічних квіткових рослин; боротьбу з шкідниками та деревними хворобами; догляд, утримання, видалення аварійних, засохлих та пошкоджених дерев і кущів, знешкодження омели. На ці заходи у 2017 році спрямують 1 млн 473,6 тис. грн.

На поповнення статутного капіталу КП «Парк» цього року заплановано 2 млн 749,3 тис. грн, на наступний рік кошти не передбачені.

Будівництво зовнішніх інженерних мереж водопостачання та водовідведення на території КП «Парк» (територія гідропарку), в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації обійдеться в 1 млн грн (у 2016 році).

По 200 тис. грн виділять у 2016 та 2017 роках на виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції парку та гідропарку.

На реконструкцію електричних мереж зовнішнього освітлення в гідропарку в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації заплановано цього року 950 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня цього року директором КП «Парк» призначили Володимира Шуста. Наприкінці березня Шуст зустрічався з громадськими активістами, які створили ініціативну групу і планують контролювати роботу комунального підприємства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі