Події

На складах в Житомирській та Київській областях зберігали горілчаного фальсифікату майже на 8 млн грн

25 April 2016, 10:29

Співробітники податкової міліції Житомирської області нейтралізували крупний підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба ГУ ДФС в Житомирській області. 

«Нелегальне підприємство забезпечувало масове виробництво та поставку фальсифікату до декількох областей України. Цех функціонував на території Київської області в ангарному промисловому приміщенні. У цеху знаходилась технологічна лабораторія, де виготовлялись зразки фальсифікату», - інформує прес-служба.

При огляді місця події оперативники виявили промислову лінію із розливу сурогату, механізми для фасування готової продукції, обладнання для очистки води на суму 300 тис. грн, близько 42 тисяч літрів рідини з характерним запахом спирту на орієнтовну суму 4,6 млн грн, майже 2650 десятилітрових тетра-пакетів з водно-спиртовою сумішшю на суму 2,8 млн грн, 7 мобільних телефонів та 2 автомобілі - Hyundai та Renault Master, які використовувались для перевезення та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв,  чорнову бухгалтерію тощо.

Житомирські податківці зазначають, що вилучили торгово-матеріальних цінностей на орієнтовну суму 8 млн 151 тис. грн, в тому числі товарів підакцизної групи на суму 7,8 млн грн.  У ході санкціонованих судом обшуків виявлено місця зберігання та розподілу оптових партій фальсифікату, які знаходились на території Житомирської та Київської областей.

«Слідчі дії проводяться в рамках досудового розслідування  кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань, що кваліфікується за ч.3  ст. 204 КК України», - повідомляє прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2015 року на оптових базах Житомира та райцентрів вилучили підробної горілки на 3 млн грн.

Фото податкової міліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі