Місто

На сайті міської ради житомиряни можуть перевірити, які маршрутки повинні їздити містом

25 April 2016, 14:20

На сайті Житомирської міської ради, окрім інформації про перевізників, з’явилися фото маршруток, які повинні їздити містом.  Також житомиряни можуть долучитись до моніторингу роботи транспорту.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав заступник міського голови Дмитро Ткачук.

«На зображенні графік планових перевірок маршруток на травень місяць. Всім зацікавленим особам пропоную долучитись до працівників управління та промоніторити роботу. Разом з тим презентую ще одну ініціативу.  За посиланням http://zt-rada.gov.ua/pages/p8424 окрім контактів перевізників з’являються лінки на фото транспортних засобів, що нині обслуговують даний маршрут. Інформація оновлюється та актуалізується. Саме ці машини є офіційно поданими перевізником і повинні їздити містом. Самовільна заміна рухомого складу перевізником не допускається. Управління транспорту погоджує зміни лише на новіші (кращі) машини. В разі виявлення розбіжностей повідомляйте», – написав Дмитро Ткачук.

Нагадаємо, в березні у  житомирських маршрутках з’явилася інструкція для смс-скарг пасажирів.

Як повідомляв Житомир.info, найпоширеніше порушення в житомирських маршрутках – оголошення про відмову возити окремі категорії пільговиків.

 Фото зі сторінки Дмитра Ткачука в мережі Facebook


Скрін з сайту Житомирської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі