Влада

Колишня заступниця міністра аграрної політики тепер працює в інспекції з благоустрою Житомира

26 April 2016, 11:59

Колишня заступниця міністра аграрної політики Наталія Павлюк тепер працює заступником директора КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира».

Про це Павлюк розповіла на брифінгу в міській раді 26 квітня.

«Я сьогодні пенсіонер державної служби, як державний службовець. Я повернулась в Житомир, бо я родом з Житомира, я працювала в фінансовому управлінні обласному. Після того переїхала до Києва, працювала першим заступником в ДАК «Хліб України», потім заступником міністра аграрної політики, керувала всім економічним, фінансовим блоком і розвитком сільської місцевості (аграрним міністром тоді був виходець з Житомирської області Олександр Баранівський – ред.). Потім мене запросив Андрій Іванович Садовий у Львів і я переїхала до Львова і більше трьох років я пробула у Львові, і працювала директором департаменту житлово-комунального господарства і заступником міського голови. Потім створювалась (державна) інспекція сільського господарства, я її створювала, переїхала до Києва. Потім пішла на пенсію і от зараз пішла просто в допомогу», - розповіла Наталія Павлюк.

Вона також повідомила свою позицію щодо ліквідації комунальних підприємств, зокрема – інспекції з благоустрою.

«Моя чітка позиція, що підприємство, незалежно від його форми власності, якщо воно працює і якщо воно дає доходи в міський бюджет, і платить заробітну плату людям вчасно – таке підприємство не повинне ліквідовуватись, тому що воно ефективне і воно працює. І сьогодні інспекція з благоустрою, незалежно від того через місяць чи через два як вона буде називатись, тому що інспекційні функції у цього підприємства уже практично забрані – наші інспектора працюють до того періоду, поки не запрацює інспекція новостворена (муніципальна інспекція – ред.) і ми не передамо ці функції, але у підприємства є ряд інших функцій, які воно виконує, і, я так надіюсь, буде виконувати успішно. І ми своєю роботою покажемо, чи повинно це підприємство функціонувати, чи його треба ліквідувати. Говорити сьогодні про те, що його ліквідувати – я б просила про це не говорити. Тим більше, якщо брати за минулі роки – підприємство було збиткове, за перший квартал цього року ми вийшли на прибутки, ще не великі прибутки, але уже прибуткові», - сказала Наталія Павлюк.

Як повідомляв Житомир.info, в січні цього року директором КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» призначили депутат міської ради від «Самопомочі» Юрія Юзвінського. Мер Сергій Сухомлин пояснював, що Юзвінський призначений, щоб провести ліквідацію підприємства.

Наталія Павлюк (зліва) на брифінгу в міській раді 26 квітня

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі