Місто

Тіло загиблого військового привезуть в Житомир пізно увечері, у костелі відбудеться меса

26 April 2016, 17:05

Тіло загиблого в зоні АТО житомирянина, військовослужбовця військової частини 2970 Олександра Залізка, привезуть 26 квітня на майдан Корольова орієнтовно о 20-й годині.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Молодому бійцю було всього 34 роки. Він був призваний до військової служби близько року назад. Через тиждень його мали демобілізувати. 26 квітня, близько 20.00, Героя привезуть на майдан Корольова», - інформує прес-служба.

Як повідомив Житомир.info настоятель житомирського Семінарійського костелу, 27 квітня відбудеться богослужіння за спочилого захисника Батьківщини Олександра Залізка. 

«Олександр був практикуючим католиком, тобто, регулярно ходив до костелу та молився. Його знає багато вірян. Прошу житомирян 27 квітня о 12 годині відвідати Святу Месу та помолитися за упокій його душі. Меса відбудеться в костелі за адресою вул. Київська, 4, на розі вулиць Київської і Театральної», - сказав отець Мирослав Карачина.

Як повідомляв Житомир.info, у загиблого військового залишилися дружина і двоє маленьких дітей. Тіло бійця привезуть в центр міста 26 квітня, 27 відбудеться прощання з військовим. У Житомирі 25-26 квітня оголошені днями жалоби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі