Економіка

У Житомирській області Держфінінспекція за три місяці притягнула до відповідальності 39 посадових осіб

27 April 2016, 18:18

Протягом січня – березня 2016 року фахівці Держфінінспекції в Житомирській області забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів держави на загальну суму 4,7 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Держфінінспекції в Житомирській області.

«За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 18 управлінських рішень. За матеріалами контрольних заходів та за результатами участі фахівців інспекції в перевірках, що їх проводили правоохоронні органи, розпочато чотири досудові розслідування», – йдеться у повідомленні.

За вчинені фінансові порушення 39 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 12 – до дисциплінарної та матеріальної, 3 осіб звільнено з посад.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про фінансові операції, що підлягають державному фінансовому моніторингу, на загальну суму майже 2 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, фахівці Держфінінспекції в Житомирській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності комунальної установи «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» Житомирської обласної ради виявили порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, майже на 300 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі