Місто

Учасник ДТП на перехресті вулиць Мазепи й Тена в Житомирі просить відгукнутися свідків

3 May 2016, 16:34

Свідків  дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 2 травня на перехресті вулиць Бориса Тена та Івана Мазепи (колишня Мануїльського) в Житомирі, просять відгукнутися для з’ясування обставин аварії.

3 травня редакція отримала листа від одного з учасників ДТП.

«Вас турбує читач, один із учасників ДТП, яке сталося учора 2 травня о 10.00 в м. Житомирі на перехресті вул. Б.Тена та Івана Мазепи (Мануїльського). Прошу Вас опублікувати на сайті, хто був там і бачив, що трапилось, щоб подзвонили по телефону 067 706 07 00 чи написали в редакцію», - написав читач.

Нагадаємо, 2 травня близько 10.00 в Житомирі на перехресті вулиць Івана Мазепи (колишня Мануїльського) та Бориса Тена сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій, за словами працівника патрульної поліції, постраждала одна людина.

«Його засліпило сонце і він не помітив, як загорілося червоне світло. І, повертаючи на червоне світло, не пропустив водія, який рухався з вулиці Бориса Тена, чим і спричинив ДТП. Ford Fiesta рухався прямо по Мануїльського, а Lanos рухався по Бориса Тена. Постраждала одна людина, перелом руки, приїхала швидка допомога», – розповів працівник патрульної поліції Богдан Гетьман.

Фото і відео з місця ДТП тут.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2016 року в Житомирі шукали свідків «жіночого» ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі