Влада

Житомирський виконком хоче виділити квартири двом сім’ям загиблих в АТО військових

4 May 2016, 14:30

Виконавчий комітет Житомирської міської ради хоче виділити квартири двом сім’ям загиблих військових в АТО та одному військовослужбовцю, інваліду ІІ групи.

Відповідний проект рішення виконавчого комітеті «Про затвердження списку сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь  у зазначеній операції, яким надається житло», 4 травня опублікований на сайті Житомирської мерії.

«Виконавчий комітет вирішив: 1. Затвердити список сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів І-ІІ групи  з числа військовослужбовців, які брали участь  у зазначеній операції та перебувають на квартирному обліку за місцем проживання у виконавчому комітеті міської ради, яким надається житло відповідно до Порядку (список додається).

2. Відділу по обліку та розподілу жилої площі міської ради видати ордери на квартири, які закуплені департаментом містобудування, архітектури, будівництва та  житлово - комунального господарства облдержадміністрації, на виконання Порядку згідно з затвердженими списками, після прийняття їх в комунальну власність територіальної громади міста Житомира. 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Фещенка О.А», – йдеться в проекті рішення.

У відділі по обліку та розподілу жилої площі Житомирської міської ради Житомир.infoрозповіли, що вже закуплено три квартири.

«Три чоловіки, яким на виконання державної програми обладміністрацією закуплено три квартири. Це дві сім’ї загиблих та одна сім’я інваліда ІІ групи», – зазначила в телефонній розмові працівниця відділу.

Як повідомляв Житомир.info, у Новограді-Волинському 27 квітня сім’ям загиблих та учаснику АТО вручили ордери на квартири

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі