Влада

Колишній керівник патрульної поліції Житомира тепер керує ротою столичних копів, а біографія нового керівника – «таємниця»

5 May 2016, 18:18

Колишнього начальника управління патрульної поліції Житомира Ігоря Гусака перевели на посаду командира роти №7 батальйону №3 управління патрульної поліції в місті Києві, яку він займав раніше. Лейтенант поліції Ігор Гусак з 22 березня по 13 квітня був призначений тимчасово виконуючим обов’язки начальника управління патрульної поліції у місті Житомирі.

Таку причину звільнення Ігоря Гусака повідомив Житомир.info начальник Департаменту патрульної поліції Є. Жуков у відповідь на інформаційний запит.

«Повідомляємо, що відповідно до статті 69 Закону України «Про Національну поліцію» та з метою забезпечення ефективного виконання завдань у період з 22 березня по 13 квітня 2016 року  наказом Департаменту патрульної поліції від 22.03.2016  №390 тимчасове виконання обов’язків  начальника Управління патрульної поліції у місті Житомирі Департаменту патрульної поліції було покладено на лейтенанта поліції Гусака Ігоря Олександровича, командира роти №7 батальйону №3 Управління патрульної поліції в місті Києві Департаменту патрульної поліції. За минування потреби Гусак І. О. був повернутий на посаду, де на даний час проходить службу. Додатково інформуємо, що у період з 14 квітня 2016 року по теперішній час наказом Департаменту патрульної поліції від 14.012016 №591 тимчасове виконання обов’язків начальника Управління патрульної поліції у місті Житомирі покладено на молодшого лейтенанта поліції Гуменюка Олександра Леонідовича, командира батальйону №2 Управління патрульної поліції у місті Миколаєві Департаменту патрульної поліції»,– йдеться у відповіді на запит.

Коротку біографічну довідку Олександра Гуменюка не надали, посилаючись на закон «Про захист персональних даних».

Нагадаємо, 22 березня під час презентації нової патрульної поліції Житомира представили керівника управління – лейтенанта Ігоря Гусака.

Як повідомляв Житомир.info, з 15 квітня у патрульної поліції Житомира новий керівник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі