Події

У квартирі 31-річного житомирянина поліцейські знайшли наркотики та частини автомата Калашнікова

6 May 2016, 16:01

5 травня під час санкціонованого обшуку у квартирі 31-річного житомирянина оперативники карного розшуку виявили близько 200 гр наркосировини, пристосування до вживання наркотиків та складові частини до автомата Калашнікова.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«У двокімнатній квартирі мешкає господар та два його квартиранти, 32-х та 22-річні молодики. На час візиту правоохоронців усі троє знаходились вдома.У ході огляду помешкання у кухні було виявлено пристрій для вживання наркотиків та «дозу» марихуани для його заправки. У коридорі знайшовся пакет з наркосировиною – близько 200 гр подрібнених рослин конопель. Походження знайдених речей господар оселі, як і його квартиранти, пояснити не може.

Також у квартирі виявлено приклад, пістолетну рукоятку та магазин до автомата Калашнікова. За словами власника помешкання, ці речі він випадково знайшов на смітнику.

Один з чоловіків нині є фігурантом відразу кількох кримінальних проваджень за фактами крадіжок, вчинених з торгівельних закладів обласного центру», – йдеться в повідомленні.

Триває з’ясування всіх обставин.

Усе виявлене було вилучено працівниками Житомирського відділу поліції у присутності понятих та направлено на експертне дослідження.

Як повідомляв Житомир.info, 4 травняу Новограді-Волинському поліцейські затримали 18-річну жінку з боєприпасами в дитячому візочку.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі