Політика

Олег Ляшко назвав голову Житомирської облради Анжеліку Лабунську «аферисткою»

10 May 2016, 11:08

 Напередодні Дня Перемоги народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко їздив містами Житомирщини вітати ветеранів. Під час зустрічі у Малинському будинку культури громадський активіст поскаржився Ляшку на нестачу коштів на фінансування онкохворих та попросив розповісти про це у Верховній Раді чи голові Житомирської облради Лабунській.

«Ви згадали за Лабунську. Лабунська – це аферистка, яка обдурила особисто мене. А ви дивуєтеся, що вона вас дурить. Тому – гнати в шию», - сказав Олег Ляшко.

Після виступу лідер Радикальної партії прокоментував той факт, що у Житомирській облраді його політична сила співпрацює з «аферисткою» Лабунською, яка очолює обласну організацію ВО «Батьківщина».

«Це політика. Співпрацювати треба в інтересах області. Але мою думку про Лабунську я сказав: це аферистка і несерйозна людина, якій не можна вірити, бо вона не тримає слова. Тому я попереджаю про це житомирян, щоб вони ділили на десять все, що говорить Анжела», - відповів Олег Ляшко.

Нагадаємо, Лабунська та Ляшко були депутатами Верховної ради VІІ скликання (2012-2014 рр.) і сиділи поруч у сесійній залі. У вересні 2014 року журналісти «піймали» Анжеліку Лабунську на голосування за Олега Ляшка під час прийняття закону про люстрацію.

Лабунська та Ляшко у сесійній залі Верховної Ради (фото з мережі Інтеренет)

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі