Місто

Забудовник багатоповерхівки по провулку Гоголівському у Житомирі готовий відремонтувати занедбаний дитячий садок

10 May 2016, 15:32

Забудовник, який хотів побудувати багатоповерхівку на місці колишнього дитсадка по провулку Гоголівському, 4 у Житомирі, готовий змінити проект і відремонтувати занедбаний дитячий садок.

Про це 10 травня на засіданні виконавчого комітету сказав міський голова Сергій Сухомлин і подякував членам виконкому за злагоджену роботу.

«Користуючись тим, що зараз є преса, хочу подякувати членам виконкому за злагоджену роботу. Пам’ятаєте, до нас приходили люди, які проживають на провулку Гоголівському і виступали проти будівництва на тому місці, де знаходиться дитсадок. Як наслідок забудовник прийшов до міської ради і сказав, що він готовий змінити в’їзд, змінити проект. Вони готові за свої гроші відремонтувати дитсадок на близько 800 м2, архітектура буде займатися цим питанням, також зробити дитячий майданчик.Якщо ми й надалі займатимемо таку позицію, то житомиряни бачитимуть цю роботу. Тобто ми маємо результати, дякую вам»,- сказав Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, 20 квітня члени виконкому Житомирської міської ради виступили проти того, щоб на місці колишнього дитсадка по провулку Гоголівському побудували багатоповерхівку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі