Місто

У житомирському парку 15 травня відбудеться «Свято сім'ї»

12 May 2016, 09:25

У неділю, 15 травня 2016 року, у Парку культури та відпочинку ім. Гагаріна в Житомирі відбудеться розважальна програма для дітей та батьків «Свято сім'ї».

Про це Житомир.info повідомила начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

«15 травня 2016 року з 12.00 до 16.00 години у Парку культури та відпочинку ім. Гагаріна (біля дитячого майданчика «Рошен») відбудеться розважальна програма для дітей та їх батьків «Свято сім'ї» в рамках відзначення Міжнародного дня сім'ї та Дня молодіжних і дитячих громадських організацій України», - поінформувала Ковальчук.

 Організаторами свята є управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради у співпраці з громадськими організаціями міста.

Партнери заходу: Міський культурно-спортивний центр міської ради, Житомирський Центр творчості дітей і молоді, Навчально-науковий інститут педагогіки Житомирського державного університету ім. Івана Франка, МГО «Молодіжна фундація європейських ініціатив», МГО «Цілком природно», ЖОМГО «Паритет», Федерація шахів Житомирської області, БО «Планета для дітей», скаутська організація «Пласт», ГО «Мистецьке Полісся», Фонд родини Розенблат, Сімейний центр розвитку та дозвілля «Лазурик», йога-студія «Новий час», видавництво «Час майстрів»,  Агенція «Фабрика праздников», Острів розваг.

Інформаційні партнери: Житомир.info, СК1, Житомир.today, газета «Місто», 1.zt.ua.

На свято запрошуються усі бажаючі. 

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі міст у парку Гагаріна закривають на реконструкцію. У 2015 році в Житомирі відбулося свято «Щаслива родина».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі