Місто

Адміністрація МФК «Житомир» закликає вболівальників долучатись до створення фан-клубу

12 May 2016, 11:34

Організувати фан-клуб муніципального футбольного клубу «Житомир» - саме з такою метою в місті відбулась перша зустріч фанатська зустріч. Президент МФК «Житомир» Руслан Павлюк каже: адміністрація клубу вже працює над створенням клубної символіки.

«Ми зараз працюємо над виготовленням, над розробкою та виготовленням командної атрибутики. Для подальшої реалізації для наших вболівальників. От якраз такі зустрічі з вболівальниками нам будуть підказувати: що б вони хотіли бачити. Обов’язково, я думаю, що це будуть шарфи, футболки, м’ячі, символи різного роду. Те, що захочуть вболівальники», - каже президент МФК «Житомир» Руслан Павлюк.

Олег Процюк створив фан-клуб «Поліські тигри» ще в 2009 році. За цей час члени клубу їздили не лише на матчі, але й на відпочинок та в гори. Чоловік вважає, що житомирському фан-клубу потрібно пройти довгий шлях, але є речі, які потрібно робити вже зараз.

«По-перше, потрібно визначити чітко активістів, хто готовий підтримувати до кінця команду. Потрібна невеличка група. Далі, звичайно, потрібні «кричалки». Можна їх запозичити поки в інших клубів. І третє, потрібно спробувати спершу на домашніх матчах. А далі, якщо все буде добре, то десь збиратись на виїзд», - вважає президент фан-клубу «Поліські тигри» Олег Процюк.

Павло один із тих, хто поїхав на першу виїзну гру МФК «Житомир». Чоловік переконаний: гравцям на футбольному полі потрібна підтримка. А особливо вона потрібна, коли футболісти грають не вдома.

«Стільки років в Житомирі не було футболу. І є така можливість, то чому б не поїхати. Я думаю, що хлопцям було дуже приємно. Вони протягом всіх 90 хвилин чули підтримку і крики «Житомир!». Я думаю, що це трошечки і спонукало їх побігати. Був переломний момент: саме після першого голу. Ви знаєте, що першими пропустили ми. Але потім ми намагались підтримати, чим могли. Рахунок в першому таймі 1:1. І кінцевий рахунок 3:1 на нашу користь. Хочеться вірити, що ми хлопцям десь допомогли подолати таку команду, як ФК «Луцьк», - каже вболівальник Павло Легенчук.

Наразі створення фан-клубу МФК «Житомир» тільки обговорюється, але у клубі закликають житомирян приходити на домашні матчі та долучатись до організації фан руху в нашому місті.

Як повідомляв Житомир.info, 23 квітня 2016 року МФК «Житомир» дебютував у чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі