Влада

Управління здоров’я Житомирської міськради може очолити донька медиків

13 May 2016, 10:30

Новим начальником управління здоров’я Житомирської міської ради може стати донька лікарів Марія Місюрова.

Про це Житомир.info розповів заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов.

«Переможцем конкурсу на посаду начальника управління охорони здоров’я комісія визначила Місюрову Марію Олександрівну. Останнє її місце роботи – Житомирський інститут медсестринства, викладач. Її батько був головним лікарем Житомирської районної лікарні в с. Станишівка», - повідомив Матвій Хренов.

На сторінці Марії Місюрової в мережі Facebook зазначено, що вона народилась 30 листопада 1974 року. Навчалась в Житомирському ліцеї ім. Щорса №25 та в  Кримському державному медичному університеті імені С. І. Георгієвського.

За інформацією в мережі інтернет, у 2013 році Марія Місюрова працювала директором МДЦ «Эксперт-Житомир».Також працювала рентгенологом в обласній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського.

Мати Марії Місюрової Алла Місюрова працювала районним педіатром. 

Нагадаємо, в квітні 2016 року Житомирська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантних посад 6 начальників управлінь. Найменше бажаючих було зайняти посади начальників управління здоров’я та капітального будівництва Житомирської міськради.

Як повідомляв Житомир.info, начальник управління охорони здоров'я Житомирської міськради звільнився «за власним бажанням».

Фото з мережі інтернет

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі