Місто

Через 10 років майданчик «Рошен» у житомирському парку Гагаріна взяли на баланс

16 May 2016, 11:00

Через 10 років ігровий майданчик «Рошен» у житомирському парку ім. Ю. Гагаріна взяли на баланс та перевірили проектну документацію.

Про це Житомир.info розповів начальник управління Держпраці у Житомирській області Сергій Сечін.

«Що стосується проекту на дитячий майданчик «Рошен»: наші працівники розглядали це питання і зауваження є, але не суттєві, і тому ніхто не збирався, і не буде закривати цей майданчик. Просто було оглянуто проектну документацію. Я спеціально виходив з дітьми дивитися, як функціонує цей дитмайданчик. Він буде функціонувати і до кінця літа, і осінь. А стосовно балансоутримувача краще попитати у керівника КП «Парк», – сказав Сергій Сєчін.

Директор КП «Парк» Володимир Шуст розповів Житомир.info, що дитячий майданчик вже взяли на баланс.

«Всі необхідні документи, які потрібні були Держнагляду, аби надати дозвіл, вони прийшли з Києва. Тобто, весь пакет документів, який є, повністю влаштовує Держпрацю, і він вже функціонує в правовому полі. Тобто, він вже знаходиться в КП «Парк» на балансі», – сказав Володимир Шуст.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці квітня з’явилася інформацію про те, що дитячий майданчик у житомирському парку ім. Ю.Гагаріна, який був встановлений у 2005 році, хочуть закрити, проте управління Держпраці спростувало це повідомлення. 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі