Місто

Житомирян запрошують на обговорення плану території по 4-м вулицям

16 May 2016, 12:06

У Житомирі 26 травня відбудуться громадські слухання проектів містобудівної документації земельних ділянок за чотирма адресами на Крошні та Київському шосе.

Про це йдеться на сайті Житомирської міськради.

«26 травня  2016 року о 14.00 год. в приміщенні управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища  Житомирської міської ради (вул. Покровська (раніше Щорса), 6, конт. тел. 418-493) відбудуться громадські слухання проектів містобудівної документації за адресами: м. Житомир, вул. Фруктова, вул. Чеська Крошня (стара назва вул. Косіора), вул. Мар'янівська, вул. Садова», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що вулиці Садова та Чеська Крошня розміщені в районі Крошні, Фруктова та  Мар'янівська – на Мар’янівці.

Як пояснила Житомир.info начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради Євгенія Черкасова, йдеться про невеликі наділи, які житомиряни оформляють під індивідуальне садибне будівництво.

«Це невеликі земельні ділянки, на які розроблені детальні плани. Розроблені вони на звернення громадян. Тобто, коли людина звертається в міську раду щодо виділення земельної ділянки, відповідно до сьогоднішнього законодавства, вона повинна розробити детальний план території. Це громадяни за свої кошти розробляли детальний план територій. Ми їх оприлюднили, надали місяць на зауваження і пропозиції, і зараз вони будуть обговорюватися для того, щоб вноситися на затвердження. Там невеличкі ділянки під індивідуальне садибне будівництво. Коли люди вже виготовили детальний план і коли він буде затверджений, тоді робиться проект землеустрою, і в проекті землеустрою межі погоджують з господарями суміжних ділянок. Наскільки я пам’ятаю, там немає безпосереднього сумісництва. Однак ми запрошуємо усіх зацікавлених осіб, а також житомирян, які планують розробляти детальний план території», - сказала Євгенія Черкасова.

Як повідомляв Житомир.info, генеральний план Житомира затвердять до липня 2016 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі