Події

В одному з сіл Житомирської області жінка самотужки намагалася загасити пожежу і отримала опіки рук та обличчя

17 May 2016, 09:13

15 травня о 05:26 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в с. Никонівка Бердичівського району. Зателефонувала власниця житла, яка і виявила загоряння.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«До місця події виїхали бійці 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік на автоцистерні. По прибуттю до місця виклику було встановлено, що осередок пожежі знаходиться у приміщенні кухні. Зусиллями бійців ДСНС пожежу було локалізовано о 05:57 та ліквідовано о 07:16. Вогонь встиг пошкодити кухонні меблі та 7 кв.м стіни», – йдеться у повідомленні.

Попередньо причиною займання стало коротке замикання в інкубаторі, що стояв на кухні. Господарка будинку, виявивши вогонь, намагалася самотужки його загасити, але не змогла. За словами лікарів швидкої допомоги жінка отримала опіки рук та обличчя середнього ступеню важкості. Її було госпіталізовано до опікового відділення Бердичівської центральної районної лікарні.

Наразі всі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 14 травня у селі Хмелывка Олевського району Житомирської області 8-річний хлопчик намагався загасити пожежу і потрапив у лікарню з опіками

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі