Україна

У Roshen спростовують інформацію про те, що у них є покупець на шоколадну фабрику в Росії

17 May 2016, 10:16

В кондитерській корпорації Roshen спростували поширену російськими ЗМІ інформацію про наявність покупця на російські активи.

Про це повідомляє ЛІГА.net з посиланням на прес-службу корпорації.

"Це неправда. "Слов'янка" цікавилася нашою фабрикою в Росії ще рік тому. Але угода не відбулася", - повідомили в компанії.

Наскільки відомо ЛІГА.net, російські активи Roshen дійсно готуються до продажу, і, за словами одного з топ-менеджерів корпорації, недавно навіть був покупець.

"Однак він передумав, угода зірвалася", - розповів він.

Раніше про те, що на Липецьку фабрику був покупець, говорили і партнери інвестиційної компанії ICU.

Цієї зими в інтерв'ю ЛІГА.net гендиректор корпорації В'ячеслав Москалевський розповідав, що російські активи виставлені на продаж і оцінюються в $ 200 млн.

Однак здійснення задуманого, за словами Москалевского, заважають конкуренти. "Там два фактори. Є Путін - великий стратег, і є бандити з групи Гута (до її складу входить корпорація "Об'єднані кондитери", основний конкурент Roshen в РФ. - Ред.), які під прикриттям намагаються наші активи відібрати", - розповів Москалевський.

Раніше російська газета Комерсант повідомила, що вірогідним покупцем липецької кондитерської фабрики Roshen президента України Петра Порошенка може стати російський холдинг "Слов'янка". За даними видання, вартість активів знижена до $ 100 млн.

Українська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі