Економіка

У Житомирській області через безвідповідальність чиновників в казну райцентру не надійшли 700 тис. грн, - Держфінінспекція

17 May 2016, 12:54

Через місцевих чиновників Овруцький міський бюджет (Житомирська область) недоотримав від забудовників понад 700 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба Держфінінспекції в Житомирській області.

«Фахівці Держфінінспекції в Житомирській області під час ревізії міського бюджету та фінансово-господарської діяльності Овруцької міської ради виявили порушення, що призвели до втрат на понад 1 млн грн. Зокрема, посадові особи органу місцевого самоврядування не укладали із замовниками будівництва договорів пайової участі в розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Овруча. Через це міський бюджет недоотримав понад 700 тис. грн», - інформує відомство.

Окрім того, у міській раді зайво сплатили загалом 161 тис. грн підрядним організаціям, які завищили вартість та обсяги виконаних ремонтно-будівельних робіт.

Також міська рада виділила із бюджету розвитку 153 тис. грн КП «Комунальник», яке безпідставно використало їх на поточні витрати, зайво виділила дотації юридичній особі за завищеною вартістю оплатила послуги.

Про результати ревізії Держфінінспекція поінформувала прокуратуру Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, за три місяці Держфінінспекція в Житомирській області притягнула до відповідальності 39 посадових осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі