Події

У Бердичівському районі двоє хлопців вбили 61-річного чоловіка

18 May 2016, 09:35

У с. Мартинівка Бердичівського району Житомирської області 16 травня двоє місцевих жителів вбили 61-річного чоловіка.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Тіло чоловіка на порозі будинку, де він проживав, знайшли родичі близько 12.30. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські під час огляду виявили у загиблого тілесні ушкодження у вигляді рублених ран голови. З місця події було вилучено низку речових доказів, а за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, у рамках якого проводились необхідні слідчо-розшукові заходи для встановлення обставин злочину та причетних осіб.

У ході першочергових дій оперативникам вдалось з’ясувати, що в оселі потерпілого уночі 16 травня побували двоє місцевих жителів. За попередньою інформацією, чоловіки на грунті неприязних відносин завдали потерпілому травм, що і стали причиною його смерті.

Одному із затриманих 19 років, іншому – 16. Обоє свою причетність до злочину визнають і розповідають, що збирались всього лиш поговорити із загиблим», – йдеться в повідомленні.

Парубкам оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Нині у ході досудового розслідування призначено низку експертиз та проводяться інші слідчо-розшукові заходи.

Хлопцям може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, 13 лютого у Житомирі 20-річний онук вбив бабусю, яка відмовилась дати йому гроші на розваги.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі