Влада

На Житомирській кондитерській фабриці влада міста і області не домовилася зі сторонами конфлікту

19 May 2016, 20:22

Більше години за зачиненими дверима представники влади Житомира і області, керівництво поліції та СБУ 19 травня намагалися домовитися про мирне вирішення конфлікту на Житомирській кондитерській фабриці. Про результати розмови розповів голова Житомирської ОДА Сергій Машковський.

«Пройшов певний час перемовин, консенсусу, а позиція яка - для того, щоб врегулювати конфлікт сьогодні, активну фазу, щоб знову не допустити кровопролиття, яке вже мало місце, мають залишити підприємство дві обидві сторони. Одне підприємство існує, але не має права власності, інше підприємство в реєстрі не існує, але має право власності на це. Ось таке рішення. Ми запропонували це, але ні одні сторона не хоче залишати підприємство. Жодна зі сторін не прийняла його і не запропонувала чогось конструктивного на загал», - розповів Сергій Машковський.

Вийшовши на вулицю, голова Житомирської ОДА та мер Житомира поспілкувалися мітингувальниками, втім, під час розмови у них виникла суперечка з головою наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігорем Бойко. Після цього представники влади пішли з території підприємства, залишивши на ній представників обох сторін та поліцію.

Нагадаємо, 19 травня на Житомирській кондитерській фабриці сталися сутички.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі