Влада

У День вишиванки житомирські податківці бавилися флешмобом та водили хороводи

20 May 2016, 13:15

19 травня колектив обласної фіскальної служби відзначив День вишиванки «живим тризубом».

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

«Колектив Головного управління ДФС у Житомирській області з великим ентузіазмом і радістю приєднався до акції «День української вишиванки», яка була започаткована ще у 2007 чернівецькими студентами. Майже усі податківці прийшли сьогодні на роботу у вишиванках. У дворі Головного управління відбувся флешмоб «Живий тризуб», який завершився виконанням Гімну України», - йдеться у повідомленні.

Перший заступник начальника ГУ ДФС Наталія Новоженіна від імені профспілкової організації відзначила подарунками колег, які власноруч створили вишивані сорочки, та побажала, щоб вишиванка стала оберегом для кожного і допомогла пережити всі труднощі, щоб в кожну українську оселю увійшли щастя, добро та достаток.

«Завершилося свято музичними вітаннями від вокального гурту «Сузір’я», імпровізованим хороводом та спільним фото у вишиванках на пам’ять. Податківці області показали, що в них живе український дух і традиції, а отже, вони єдині і незборимі», - йдеться у повідомленні на сайті обласної фіскальної служби.

Нагадаємо, 19 травня у вишиванках на сесії прийшли депутати обласної та міської ради, на Михайлівській відзначали День вишиванки, а ввечері відбулася «вишивана хода».

Фото с сайту ГУ ДФС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі